top of page
MenùVanaf 17.30u


Antipasti



Caponata
Gebakken aubergine gekruid met extra vergine olijfolie DOP, tomatensaus, uien, rode paprika, selderij, groene olijven, pijnboompitten, kappertjes en basilicum in een zoetzure saus.
€ 16
Vegetarisch
Veganistisch


Caciocavallo all'argentiera
Gebakken caciocavallo ragusano DOP-kaas op smaak gebracht met witte wijnazijn, zwarte knoflook, zwarte peper en origano.
€ 16,50
Vegetarisch


Tartare di manzo
Rundstartaar op smaak gebracht met pistacchio crumble, ricottamousse en kappertjesmayonaise.
€ 18


Zuppetta di cozze al pomodoro
Mosselen in een rijke bouillon op basis van tomaten, witte wijn, knoflook, chilipeper en verse peterselie.
€ 17,50
Mild


Tartare di tonno
Tartaar van tonijn op smaak gebracht met wilde venkelmayonaise, gekarameliseerde uien en citroenschil.
€ 19,50


Sardine all'agghiata
Gefrituurde sardienen met een sausje op basis van look, witte wijnazijn en verse munt
€ 16,50


Carpaccio di gambero rosso di Mazara del Vallo
Gekruid met een aromatische citrusmayonaise, gegarneerd met peterseliepoeder, wilde venkel, citroenschil en extra vergine olijfolie DOP. Gambero rosso di Mazara del Vallo wordt beschouwd als het kroonjuweel van de garnalenwereld. De garnalen worden gevist met een net tot op 700 meter diepte, hierdoor zijn ze puur, vrij van besmettingen en de waterdruk waaronder ze leven geeft ze een bijzonder zacht, smeltend gevoel, textuur en smaak. Ze zijn hierdoor enorm zeldzaam en een Siciliaanse delicatesse. De hoge verdamping van de Middellandse Zee verrijkt het met minerale zouten, waardoor het een onmiskenbare en unieke smaak krijgt.
€ 29


Insalata di polipo
Een frisse octopussalade met gekookte aardappelen, selder, wortels, peterselie, extra vergine olijfolie DOP en citroen.
€ 16


Insalata d'arance
Een frisse salade van bloedappelsien, rode ui, zwarte olijven, kappertjes, een vleugje chilipeper en extra vierge olijfolie.
€ 13



Primi



Cavatelli alla norma
Cavatelli pasta met tomatensaus, gebakken aubergine, geraspte zoute ricotta kaas en basilicum.
€ 18,50
Vegetarisch


Ravioli di Ricotta alla Ragusana
Handgemaakte ravioli gevuld met zoete ricotta, marjolein en gecombineerd met een hartige saus op basis van tomaten en varkensvlees, gegarneerd met geraspte caciocavallo ragusano DOP-kaas.
€ 24


Trofie pesto di pistacchio e pancetta
Trofie-pasta met dunne knapperige pancetta, Bronte's pistacchio-crème en geraspte caciocavallo ragusano DOP-kaas.
€ 25


Spaghetti con le cozze
Spaghetti met mosselen, kerstomaatjes, knoflook, chilipeper en verse peterselie.
€ 22,50
Mild


Pasta con le sarde
Busiata-pasta gecombineerd met een aromatische saus gemaakt van uien, wilde venkel, rozijnen, pijnboompitten, ansjovis, sardines en saffraan, gegarneerd met geroosterde en gekruide broodkruimels.
€ 25,50


Spaghetti al nero di seppia
Spaghetti met een saus op basis van inktvisink, klaargemaakt met witte wijn, look, verse peterselie en inktvis.
€ 24



Secondi



Polpo arrosto
Gegrilde octopus geserveerd op een aardappelflan, caciocavallo ragusano DOP kaasfondue en een fris slaatje
€ 26


Spigola alla griglia
Gegrilde zeebaars in salmorigliosaus van olijfolie, citroen, zout, peper, knoflook, peterselie en oregano geserveerd op een crème van courgettes en geroosterde paprika.
€ 25


Cipollata di tonno scottato
Geschroeide tonijn gekruid met origano gegarneerd met gekarameliseerde uien, balsamicoglazuur, geroosterde amandelcrumble en venkel- en citrussalade.
€ 32


Tagliata di manzo
Geserveerd met geroosterde aardappelen en een salade van kerstomaatjes op smaak gebracht met lente-uitjes, zoute ricotta, basilicum en origano.
€ 33


Costine d'agnello alla griglia
Gegrilde lamskotelet gekruid met rozemarijn, geserveerd met geroosterde aardappelen, baby worteltjes en vlees jus
€ 35


Branzino al cartoccio
Zeebaars en mosselen zorgvuldig verpakt en langzaam gegaard in de oven in een pakketje met citroen, knoflook, verse kruiden, kerstomaten, groene olijven, kappertjes en een scheutje witte wijn.
€ 25
Glutenvrij


Stinco di maiale
Langzaam gegaard varkenshammetje, geserveerd met knolselderpuree, geglazuurde wortelen en een rijke vleesjus.
€ 30



Dolci



Sorbetto al limone
Verfrissend citroensorbet.
€ 9
Extra limoncello
Extra limoncello€ 4


Tortino al cioccolato dal cuore fondente
Chocolade lavacake geserveerd met een bolletje vanille-ijs.
€ 12


Semifreddo alle mandorle e cioccolato
Amandelparfait met chocoladesaus.
€ 12


Millefoglie al pistacchio
Millefeuilletaart gevuld met zoete pistacchio van Bronte en mascarponecrème.
€ 14


Cannolo Siciliano
Een authentiek Siciliaanse cannolo, knapperig van buiten en gevuld met romige, zoete ricotta. Afgewerkt met chocoladekorrels en stukjes pistacchio voor een onweerstaanbare smaakervaring.
€ 11



Signature Cocktails



Bullied Basil Smash
Ciroc vodka, limoncello, basil
€ 14,50


Spicy Negroni
Carpano rosso, campari, Malfy lemon gin, cointreau, tabasco, ginger
€ 15


Sicilian Margarita
Tequila cazadores infused with wild fennel, lime, contreau and salty pistacchio on the rim
€ 16


Florio
Hendricks gin, st germain, lime, cucumber, ginger beer
€ 15,50

bottom of page