top of page

Lunch woensdag - zondag van 12-14u.
Antipasti
Insalata d'arance
Een frisse salade van bloedappelsien, rode ui, zwarte olijven, kappertjes, een vleugje chilipeper en extra vierge olijfolie.
€ 11,50
Caponata
Gebakken aubergine gekruid met extra vergine olijfolie DOP, tomatensaus, uien, rode paprika, selderij, groene olijven, pijnboompitten, kappertjes en basilicum in een zoetzure saus.
€ 14,50
Vegetarisch
Veganistisch
Insalata di polipo
Een frisse octopussalade met gekookte aardappelen, selder, wortels, peterselie, extra vergine olijfolie DOP en citroen.
€ 14
Tartare di manzo
Rundstartaar op smaak gebracht met pistacchio crumble, ricottamousse en kappertjesmayonaise.
€ 16
Tartare di tonno
Tartaar van tonijn op smaak gebracht met wilde venkelmayonaise, gekarameliseerde uien en citroenschil.
€ 17,50
Primi
Cavatelli alla norma
Cavatelli pasta met tomatensaus, gebakken aubergine, geraspte zoute ricotta kaas en basilicum.
€ 16,50
Vegetarisch
Ravioli di Ricotta alla Ragusana
Handgemaakte ravioli gevuld met zoete ricotta, marjolein en gecombineerd met een hartige saus op basis van tomaten en varkensvlees, gegarneerd met geraspte caciocavallo ragusano DOP-kaas.
€ 22
Pasta con le sarde
Busiata-pasta gecombineerd met een aromatische saus gemaakt van uien, wilde venkel, rozijnen, pijnboompitten, ansjovis, sardines en saffraan, gegarneerd met geroosterde en gekruide broodkruimels.
€ 22,50
Trofie pesto di pistacchio e pancetta
Trofie-pasta met dunne knapperige pancetta, Bronte's pistacchio-crème en geraspte caciocavallo ragusano DOP-kaas.
€ 23
Spaghetti con le cozze
Spaghetti met mosselen, kerstomaatjes, knoflook, chilipeper en verse peterselie.
€ 20
Mild
Spaghetti al nero di seppia
Spaghetti met een saus op basis van inktvisink, klaargemaakt met witte wijn, look, verse peterselie en inktvis.
€ 22
Dolci
Cannolo Siciliano
Een authentiek Siciliaanse cannolo, knapperig van buiten en gevuld met romige, zoete ricotta. Afgewerkt met chocoladekorrels en stukjes pistacchio voor een onweerstaanbare smaakervaring.
€ 11
Tortino al cioccolato dal cuore fondente
Chocolade lavacake geserveerd met een bolletje vanille-ijs.
€ 12
Millefoglie al pistacchio
Millefeuilletaart gevuld met zoete pistacchio van Bronte en mascarponecrème.
€ 14
bottom of page